Coaching

Coaching

“Achter de wolken schijnt de zon”

Coaching gaat over het leven, de omgeving en de omstandigheden. Besef dat je uniek bent, dat je leven onvervangbaar is en dat je het niet opnieuw kunt leven. Haal het beste in jezelf naar boven met vreugde en groei.

Harry LifeMijn naam is Harry Rikken. Als Coach/begeleider en adviseur werk ik buiten (als het kan), in en met de natuur verloopt een gesprek op een andere manier en kun je net even anders naar een situatie kijken.
De meeste mensen met enige levenservaring weten dat écht veranderen, of het nu op het werk is of thuis, niet makkelijk is. Toch wordt het in deze tijd nog al eens van ons verwacht. Veranderen is moeilijk.

Vaak zijn er plannen genoeg. Toch een plan niet uitgevoerd of voltooid, is gelijk aan geen plan. Hoe kom je dan toch tot slagen?

Mijn persoonlijke ontwikkeling en de vijftig jaar ervaring in verschillende posities in het bedrijfsleven hebben veel ervaring gegeven, wat heel waardevol is voor mijn coaching, begeleiding of advisering. Ik ga letterlijk en figuurlijk een stukje met je mee.  Hier meer over mij.  

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neemt u dan even contact met ons op via telefoonnummer 0651-313499.


Share