Energetische massage

Energetische behandeling

Alles is energie
Je komt een ruimte binnen en je voelt direct onrust of je voelt je welkom. Graag wens ik dat, de sfeer, de rust, de schoonheid, datgene wat we als mens uitstralen, de voedende energie is, voor iedereen. Als je dan beseft dat alles in ons en om ons heen niets anders is dan energie, dan kan alles je ook weer in contact brengen met jeZelf.

Deze energetische massage is gericht op de chakra-energie, elk met een eigen lichamelijke en geestelijke functie. De massage of -behandeling is een natuurlijk principe, waarbij het vrijmaken en afvoeren van geblokkeerde energie het belangrijkste is. De handen worden intuïtief op één of meerdere plaatsen op het lichaam gelegd of net boven het lichaam gehouden. In dit ‘contact’ komt informatie voor de therapeut vrij. Het lichaam kan gevoelens, ervaringen, gedachten vasthouden en opslaan waardoor mogelijk blokkades ontstaan. Deze massage wordt meestal gecombineerd met andere behandelingen.

Door er, samen met u, op subtiele wijze contact mee te maken, aandacht te geven, te voelen, uitwisseling van geven en ontvangen, alles met veel energie voor deze blokkades, gaat het weer stromen en kan het losgelaten worden. De ervaringen en inzichten kunnen u helpen om de balans in jezelf weer te herstellen.

Voor ondersteuning van de energetische behandelingen, maken ik gebruik van fijnstoffelijke producten.

Probeer na een behandeling wat extra tijd voor jezelf te nemen en te relaxen. Hierdoor krijgt het lichaam de tijd om de behandeling door te laten werken.


Share