Coaching

Coaching

“Achter de wolken schijnt de zon”

Coaching gaat over het leven, de omgeving en de omstandigheden. Besef dat je uniek bent en dat je leven onvervangbaar is, ook kan het niet worden herhaald. Haal het beste in jezelf naar boven en breng vreugde en groei.

Even voorstellen:  
Harry LifeMijn naam is Harry Rikken. Als coach en adviseur werk ik vaak buiten, in en met de natuur verloopt een gesprek op een andere manier en kun je net even anders naar een situatie kijken.
Deze manier van werken is als sparren en is geschikt voor zowel individuen ( privé of in de  functie als leidinggevende ) als wel voor teams/groepen.
Zowel mijn persoonlijke ontwikkeling als de meer dan veertig jaar ervaring in vele facetten van het bedrijfsleven hebben me zoveel ervaring gegeven, wat waardevol is in mijn werk sparringpartner. Het wandelen geeft een open en ontspannen sfeer waardoor je vanzelf uitgenodigd worden om je verhaal te delen. Ik loop letterlijk en figuurlijk een stukje met je mee.  Hier meer over mij.

 

VAN BUITEN WORD JE BETER!   

…Zie www.wandelcoachinggelderland.nl.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neemt u dan even contact met ons op via telefoonnummer 0651-313499 of via het contactformulier.


TwitterDelen